Björn van de buren

Daar loop je.
Ik zie je naar buiten gaan en weet dat je de komende uren weer weg bent. Waar ga je heen? Moet je ver lopen?
Ik vraag me af of ik de enige ben die jou leuk vind. Vast niet. Je bent namelijk altijd zo vriendelijk, tegen iedereen eigenlijk. Oude vrouwtjes, de buurtkinderen, maar ook wildvreemden. Wanneer ik je gedag zeg kijk je altijd even om. Dan zie ik die blik in je ogen en word ik helemaal warm van binnen. En geloof me, heus niet iedereen geeft me dat gevoel. Nee, dit is iets wat alleen jij in mij losmaakt.
Oh ja, daarnaast ben je ook nog ’s onwijs knap. Je loopt statig, je hebt een mooi postuur. Iets om trots op te zijn hoor! Maar ik zal vast niet de eerste zijn die dat zegt, toch? Jij krijgt vaker complimentjes naar je geslingerd, echt wel.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik overdag niet veel aan je denk. Het is niet zo dat je constant in m’n hoofd zit. Sorry. Maar dat is denk ik wederzijds. Jij denkt ook niet constant aan mij, dat weet ik zeker. Jij hebt het veel te druk, ik weet dat je nooit stilzit. Althans, als je buiten bent.
Hoe lang kennen we elkaar nu eigenlijk al? Denk al gauw vijf jaar nu. De tijd vliegt als je het leuk hebt samen hè? Of ja, samen… Nee we zijn niet samen. Dat zal ook nooit gebeuren. Je bent van iemand anders en daar ga ik niet tussen komen, dat moeten we allebei niet willen. Ik weet dat je nu gelukkig bent en ik wil dat dat zo blijft. Ik gun je namelijk alle geluk van de wereld.
Het is avond. Ik kijk uit het raam en zie dat je met een flinke pas weer thuiskomt. Je hebt honger en dorst. Ik zwaai naar je maar je ziet het niet. Je zal op schoot kruipen bij je meisje en daar alle aandacht en liefde van de wereld van krijgen, dat is mooi. Dat gun ik je.
En mocht je weer een schoteltje melk of een aai over je mooie zachte koppie willen hebben, kom dan maar weer langs bij de buurvrouw. Maar het poepen hoef je voortaan niet meer in mijn tuin te doen.

Kusjes!

Vijf leuke films om met de kat op schoot ’s avonds te bekijken op Netflix.

    1. 1. Zootropolis
    2. 2. Jurassic World
    3. 3. The girl next door
    4. 4. Finding Dory
    5. 5. The Wolf of Wall Street
x D

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.