De derde editie van FL Festival

We hebben er vorig jaar een paar nachten slecht van geslapen; we konden niet naar FL Festival. Maar dit jaar hebben we een herkansing! En die pakken we met beide handen aan!

Op 8 september vindt namelijk de derde editie van FL Festival plaats in de jachthaven van Bruinisse.

Nou zijn we vorig jaar al uitgebreid op ingegaan waarom je er toen heen moest. Maar we zij de beroerdste niet en vertellen je graag meer over komende editie.

Fleur.
Omschrijf Fleur, organisator van het FL Festival, in drie woorden en je komt op: varen, mode en eten. De jonge, verfijnde en ambitieuze Fleur Verloo is de kracht achter het eendaagse festival. De drie begrippen heeft ze, evenals bij de voorgaande edities, als richtlijnen gebruikt voor het festival.

Varen.
Of Fleur haar eigen zeilboot in de jachthaven van Bruinisse staat weten we niet zeker, maar desondanks is de jachthaven van Bruinisse niet alleen een prachtige lokatie voor een festival, maar ook een mooie gelegenheid om yachting meer onder de aandacht te brengen. Yvonne van OceanPeople komt vertellen over zeilen over de zee, er zal met een Cobb BBQ een demo gegeven worden op een boot en uiteraard is er mogelijkheid om ‘bootjes te kieken’ (zoals een luxe moteryacht en zeilboot).

Mode.
Modewinkel Magnifiek uit Bruinisse zal ook dit jaar weer een uitgebreide show geven waarbij ze de laatste trends laten zien die toegelicht zullen worden door niemand minder dan Victoria Koblenko. En zie je iets leuks op de catwalk voorbijkomen? Duik dan de pop-up winkel in en schaf het meteen aan!

Eten.
Temidden op het terrein van de jachthaven staat Brasserie Sailor’s Inn, een moderne brasserie waar Fleur (mede-)eigenaar van is. Niet heel gek dus dat goed eten hoog in het vaandel staat bij Fleur én FL Festival.
Daarom staan er verschillende foodtrucks op het festival, meer nog dan voorgaande edities. Uiteraard is Sailor’s Inn zelf van de partij maar wat dacht u van paling bij de Schouwse Palingrokers, een lekker frietje van Zilt-E of de meest fantastische kroket (ja echt) van de Blend Brothers (eej! #1)? Of doe culinair bij de stand van De Kromme Watergang of Bij Petit.
Dat allen kunt u makkelijk wegspoelen met een cocktail van Black & Bianco of een alcoholvrij alternatief. En aan het einde van de avond, wellicht tijdens het optreden van Isabel Provoost, eindig je met een ijsje van het Zeeuws IJsmeisje natuurlijk. (Eerder op de dag is ook toegestaan hoor).

FL Festival
8 september 2018
Gratis entree
12:00-00:00
Jachthaven, Bruinisse

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.