Dit is een blog over blogs

Of ik nog ’s wat wilde schrijven. Want het was alweer zo lang geleden.
Klopt. Ik had geen inspiratie en eigenlijk nog steeds niet. Dus ik ben erg benieuwd wat er gaat komen van dit geschrijf.

Ik ben al een paar keer begonnen met het schrijven van een column/blog/online iets, maar het was het allemaal net niet. Ik had vandaag er zelfs eentje bijna af toen ik erachter kwam die wel verdomd veel leek op ‘Ik zie zomer’.
Het was de bedoeling dat het een ode zou worden aan de kleur mosterdgeel. Maar het eindigde in een langdradig verhaal over dat ik een huismus ben en niet zo veel zin heb in de zomer.
Waarom ik wilde schrijven over mosterdgeel is omdat het me opgevallen is dat die kleur steeds vaker in beeld komt. Mosterdgeel is trendy en dat vind ik dan weer gek om te zeggen want als er één woord in de Nederlandse taal allesbehalve trendy is, dan is het wel ‘trendy’ zelf. Je begrijpt me. Mosterdgeel is hip, hot, van nu en ik vind die kleur al heel lang erg leuk dus ik ben ook hip. En dat vond ik het melden waard.
Maar goed, daar kon ik dus niet ongeveer 500 woorden aan besteden dus vandaar dat die blog al snel weer over de zomer ging (want geel is zomer).

Eind december deed ik ook al een verwoede poging om iets te schrijven namelijk over ijskoffie. Ik had ergens in december, voor de Kerst, zin in ijskoffie. Blijkt dat je dat dus midden in de winter nergens kan krijgen hier in Zeeland. Dat vond ik stom, schreef ik over en kwam niet verder dan 200 woorden. Hele bericht weer weggehaald.

Ik heb ook nog een blog gemaakt over het feit dat ik dit jaar een nieuw voornemen heb, namelijk permanent een boeket bloemen in huis hebben. Ik heb een vaas, daar voeg ik iedere week één of twee bloemen aan toe en zo zou je in theorie het hele jaar door een bos groen in huis hebben. Allemaal leuk en aardig tot ik de verwarming op een koude maandagmiddag wat hoger deed en het heel boeket in één keer plat was. Boeket weg en blog ook.

Toen dacht ik: laat ik ’s schrijven over een aantal liedjes die ik ontdekt heb en graag wil delen. Kan mooi in combinatie met een lijstje dus waarom niet? Maar daar had ik 11 maanden geleden ook al over geschreven en ik denk niet dat mijn muzieksmaak ook maar iemand wat kan schelen dus ook dat idee ging snel de prullenbak in.

Inmiddels heb ik bijna een heel doosje Autodrop op en zit ik nu aan de 450 woorden en ben ik ook dit Word-document al voor de zesde keer aan het herschrijven dus ik vrees dat het vandaag niet beter gaat worden dan dit.

Maar ik ben eej! online dus zeker niet vergeten en ik beloof dat er weer een fatsoenlijke blog zal komen in maart.

Een lijstje met onderwerpen die ik nog zou kunnen aansnijden:
– De Olympische Winterspelen. Al hoewel die nú bezig zijn en in maart echt niet meer relevant zijn. Oh ja driewerf hoera voor Ted-Jan Bloemen op de 10 kilometer!
– Middelburg
– Een fantastische, merkwaardig gebeurtenis die nog moet plaatsvinden maar die dan echt wel de moeite waard zal zijn om te delen. (Geen idee of dit dus gaat gebeuren).
– De paastak
– Sudoku’s hahaha

x D

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.