De Drinks & Bites van Buysse en Boons (+ winactie!)

Op pagina 89 van eej! #1 eindigden we het artikel over de Blend Brothers met ‘Dit avontuur is nog niet afgelopen’. En dat is gebleken. Binnenkort nemen de heren een maand lang een restaurant over in Hong Kong alwaar ze per avond voor 80 couverts zorgen. Maar eerst brengen ze nog samen met Isabel Boons een boek uit.

Op ieder moment van de dag iets unieks kunnen serveren. Daar draait het om bij Drinks & Bites, het boek dat afgelopen vrijdag in Antwerpen werd gepresenteerd.

drinks-and-bites-isabel-boons-blend-brothers-hendrik-buysse-kamiel-buysse-eej-eejmagazine-portret-sommar-lanceringKamiel Buysse – Isabel Boons – Hendrik Buysse

Het 160 pagina tellende boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken en begint bij de basis. Op die manier zijn de recepten toegankelijk voor iedereen en moet iedereen de drankjes en hapjes in een handomdraai op tafel kunnen zetten.

De thuismixer staat aan het begin van een bloeiende carrière en dus gaan we van de basis direct door naar de vibes. Want of je nou midden in je hangover zit, een late night snack wenst of iets voor bij de sunday bbq; je moet ten alle tijden iets kunnen serveren!

De Belgische culinair journaliste Isabel Boons brengt de beginselen van het cocktail-maken in beeld en serveert de ongecompliceerde drankjes. De schrijfster heeft onder andere het boek Gin & Tonic geschreven (waar meer dan 30.000 exemplaren van verkocht zijn!) en weet dus perfect hoe je de ‘hoekstenen’ uit de cocktail-wereld kan opdienen.

[flo_one_half padding=”0px 5px 0px 0px” class=”” ]drinks-and-bites-isabel-boons-blend-brothers-hendrik-buysse-kamiel-buysse-eej-eejmagazine-iced-tea [/flo_one_half] [flo_one_half_last padding=”0px 0px 0px 5px” class=”” ]drinks-and-bites-isabel-boons-blend-brothers-hendrik-buysse-kamiel-buysse-eej-eejmagazine-gazpacho [/flo_one_half_last]

De Blend Brothers kennen we als Kamiel en Hendrik Buysse uit Zeeuws-Vlaanderen. De mixologist en chef stonden in eej! #1 met drie recepten waarvan er twee ook weer terugkomen in dit boek.
Daar waar Isabel het bij eenvoudige cocktails houdt, gaat Kamiel een stapje verder. Met cocktails als Mandarin smoked tea silver fir en Dry Martini ‘with red love’ weet de Zeeuw de smaakpapillen aan te wakkeren. Voeg daar de heerlijke bites aan toe van Hendrik en je staat nooit meer inspiratieloos in de keuken.

Smaakt dit naar meer? Absoluut. En daarom zijn de Blend Brothers nu al aan het brainstormen over een nieuw boek.
Ook de uitzonderlijke Blend-stijl in je eigen keuken produceren? Drinks & Bites is vanaf eind september te koop.

EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR WINNEN?
DOE MEE MET DE WINACTIE!
GA NAAR ONZE FACEBOOK OF INSTAGRAM VOOR MEER INFO.

drinks-and-bites-isabel-boons-blend-brothers-hendrik-buysse-kamiel-buysse-eej-eejmagazine-winactie

Drinks & Bites
Isabel Boons & The Blend Brothers
€24,99

**De winactie wordt op geen enkele manier beheerd of gesponsord door Facebook en/of Instagram. Actie loopt tot en met 4 oktober 2016. Alleen deelnemers die reageren én de post liken op één van de twee social media platforms maken kans op de prijs. Winnaar wordt vanzelf op de hoogte gebracht, indien deze niet binnen 3 dagen na bekendmaking reageert wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd**

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.