eej! en coronaJa, de crisis ten gevolge van het coronavirus heeft ook gevolgen voor eej! magazine.
Naar aanleiding van de ‘hoe is het’-stories afgelopen week op Instagram, heb ik veel vragen ontvangen over hoe het met mij persoonlijk gaat, maar ook het magazine natuurlijk.

Laat ik maar meteen beginnen met dit: wat mij betreft stopt eej! magazine nog lang niet. Ik wil doorgaan, de negende editie was inhoudelijk al een heel eind en ook de eerste voorbereidingen voor de tiende editie waren al langzaam aan begonnen.

Het is algemeen bekend dat we vanuit een non-profit standpunt werken met een team van fantastische vrijwilligers. We hebben twee belangrijke inkomstenbronnen: de losse verkoop en adverteerders. Alle verdiensten worden altijd direct teruggestoken in het dekken van onze kosten. We hebben dus geen buffer in tijden van nood. Nu dus.

Adverteerders trekken zich terug en dat begrijpen we volledig, daarom moeten we dus de lancering uitstellen totdat we genoeg middelen bij elkaar hebben om wél de basiskosten te dekken. We komen met de verkoop van eej! #8 een heel eind en als eej! #8 volledig uitverkocht raakt voor de beoogde lancering van eej! #9, dan zou alles er al een stuk rooskleuriger uitzien.

Op dit moment ben ik aan het onderzoeken wat ik kan doen en ik zal jullie zeker op de hoogte blijven houden.
Dank voor jullie steun en blijf berichtjes sturen via Instagram of Facebook.

Liefs, Viorella.

PS. Het virus heeft ook gevolgen voor de webshop. Lees meer hierover in dit bericht.
PPS. Op Spotify hebben we afspeellijst #5 geplaatst. Een lijst met een knipoog en een dosis humor tijdens deze barre (en bizarre) tijd.

 

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.