eej! teevee aflevering 2

En toen was daar ineens #eejteevee 2! Een beetje later dan gepland, maar om het goed te maken is ‘ie ook een beetje langer dan gepland. 😉

Editor Odile de Pooter is de co-host deze aflevering en samen met Viorella strijkt ze neer in De Fonteyn in West Zeeuws-Vlaanderen om bij te kletsen met Ferdy Remijn die vanaf morgen een duo expositie heeft samen met Tim van Eenennaam in De Drvkkery in Middelburg.
Omdat het bijna Pasen is maakt Tanja Spuesens een heerlijke cocktail voor bij de brunch en laat Joeke Verhoeven zien hoe je zelf een mooi boeket kan samenstellen voor op de Paastafel.
Edwin ‘Wij zijn de stad’ Mijnsbergen deelt allemaal nieuwtjes uit de hoofdstad en om het geheel af te maken hebben we ook deze keer weer een mooie giveaway voor je!
Hoe doe je mee? Like eej! op Instagram, like @fonteyngroede en abonneer je op ons YouTubekanaal en dan maak je automatisch kans op zo’n heerlijke ijscoupe voor twee personen. Bonuspunten als je ons hieronder laat weten wie ook zo’n heerlijke verkoeling verdient! Winactie sluit zaterdag 6 april om 20:00 uur.

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.