FL Festival: Food & Lifestyle

Weet u nog dat wij vorig jaar enthousiast terugkwamen van een dagje Bruinisse? Dat er in die prachtige jachthaven zo’n mooi festival was waar we van alle kanten blij van werden? Dat gaat 9 september weer gebeuren.

Dit jaar zal het terrein van het festival nog groter worden ten opzichte van de 2016 editie; dat betekent meer ruimte voor de kinderen!

Want op zaterdag 9 september 2017 staat de tweede editie van Food & Lifestyle Festival (FL Festival voor het gemak) gepland aan het grootste zoutwatermeer van Europa.
Ook dit jaar zijn food, yachting en fashion weer de drie uitgangspunten van het festival.

Het eten.
Net als vorig jaar zal er goed voor de inwendige mens worden gezorgd. Uiteraard heeft Sailor’s Inn, de brasserie die gevestigd is in de jachthaven, weer culinaire hapjes, maar zullen er ook meerdere foodtrucks aanwezig zijn. Wat dacht u van échte Zeeuwse frietjes (ja, die lekkere van Zilt-E die vorig jaar ook aanwezig was!), oesters, G&T’s van Skully Gin en een lekker wijntje van de ConinckWines? Het niveau ligt hoog op het culinaire gebied, wat ook nog maar ’s wordt bevestigd met de komst van de Moët Ice Bar.

Of we de mossels met tamarind saus terug gaan zien op het festival zelf is nog een verrassing, maar hij staat sowieso op de kaart bij brasserie Sailor’s Inn.
Een goede reden om sowieso een keertje naar de jachthaven van Bruinisse te gaan.

De bootjes.
Yachting is een bijzonder mooie hobby en zelfs een leefstijl voor velen. Organisator Fleur zeilt zelf ook en die liefde voor de watersport is terug te vinden op het festival. Bij FL Festival kan je zelf zien en meemaken dat yachting toegankelijker is dan vaak gedacht wordt. Vaar tijdens het festival een rondje mee en beleef het zelf!
Bij de kookdemo zal Maurice van restaurant DA Maurizio uit Scherpenisse je laten zien hoe je aan boord een hoogwaardige maaltijd kunt bereiden op twee pitten en kun je op de verkoopsteiger van House of Yachts lekker rondsnuffelen en winkelen. Maar ook aan de jongsten onder ons wordt gedacht: die kunnen letterlijk gaan lopen over water met behulp van grote aquaballen.
En als kers op de taart kan je ook nog ’s een dagje zeilen winnen dankzij Nova Yachting.

De mode.
En als je dan op je zeiljacht bent, wil je natuurlijk juist gekleed gaan! Daarom staat mode ook weer op het programma. Damesmodewinkel Magnifiek zal een uitgebreide show geven en Anouk Smulders (onder andere bekend van Holland’s Next Topmodel) zal toelichting geven. En waar laat je je man dan tijdens die modeshow? Nou, gewoon bij de barbier. Want die is ook dit jaar weer aanwezig.
Daarnaast is O’moda ook weer van de partij en dit jaar met een bijzondere ‘shoewall’. Dus neem sowieso je smartphone mee, want je kan een paar schoenen winnen met een selfie bij de wall!

Buitengewoon goed eten en drinken is een belangrijk onderdeel van het festival.

Het entertainment.
Alles wordt omlijst met een lekker deuntje van DJ Junior en Santos Suarez en dansgroep The Fire (winnaar Holland’s Got Talent 2017) zal nog een optreden geven die spectaculair belooft te worden.

Het enige dat wij nog wensen? Een mooie zonovergoten dag! Want uiteraard zijn wij 9 september ook in de jachthaven te vinden. Tot dan!

FL Festival
9 september 2017
Gratis entree
12:00-23:00
Jachthaven, Bruinisse
Visueel verslag FL Festival 2016 door eej!.

Wat zijn de nieuwste trends? Hoe kan je stijlvol mixen en matchen? Tijdens de modeshows krijgt u hier antwoord op!

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.