Van FoodFest naar SummerFest

Over precies een week zal bij de Strandkerk van Cadzand-Bad het tweede evenement van stichting Inspired Events losbarsten.
Vorig jaar is de stichting opgezet door Sergio Herman (Pure C, The Jane), Syrco Bakker (Pure C), Mark Labruyere (Delica Licious) en Petra Gorthmanns (Strandhotel Cadzand-Bad) om Zeeuws-Vlaanderen als foodregio op de kaart te zetten.

Daar waar FoodFest vorig jaar aan het einde van de zomer was, is SummerFest nu vroeg in het seizoen om de zomer te openen.
Uiteraard zal er net als vorig jaar genoeg te eten en drinken zijn van onder andere Blend, Hierbas de las dunas, Oesterij, Sander Jan Beirens, Búnbus, Pimms, Vlaamsch Broodhuys en The Jane. Is er kunst te bewonderen van van ONNO Design, WOUT, Kamagurka en meer. En zullen er zullen inspirerende lezingen zijn van onder andere Jeroen Meus, Tony le Duc, Johan Cuypers en Sergio Herman.
Uiteraard zullen er ook sterrenchefs rondlopen waaronder Sergio Herman en Syrco Bakker zelf maar ook Nick Bril (The Jane), Geert de Mangeleer (Hertog Jan), Andreas Caminada (Schauenstein) en Sven Elverfeld (Aqua). Deze chefs zullen zelf ook ‘special bites’ serveren tijdens het evenement.

Heeft u het vorig jaar gemist? Bekijk dan de video die eej! magazine heeft gemaakt. Of ga naar het fotoverslag.

Inspired Events, SummerFest
Tickets €19,50 (aan deur €25)
maandag 6 juni
12.00-23.00
Strandkerk, Cadzand-Bad

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.