Het roer omgooien

De kerst is weer voorbij, het nieuwe jaar is begonnen. 2017. Veel mensen maken nieuwe voornemens, die betrekking hebben op hun werk, relatie, gezondheid of hobby. Zo had ik ook een nieuw voornemen voor het jaar 2017. Ik had het voornemen om van mijn hobby, mijn werk te gaan maken. Ik hou namelijk enorm van interieur en styling, eigenlijk alles op het gebied van interieur, huis, styling en lifestyle. ‘Het heeft er altijd al ingezeten’, zou mijn moeder zeggen, ‘dat heeft ze echt van mij’. Hoe spannend, maar tegelijkertijd ook enorm uitdagend!! Ik hou wel van avonturieren, zekers iets waarvoor je echt op ontdekking moet gaan en je eerder niet gedaan hebt. Ik weet vrijwel niks af van heel de professionele interieur en styling branche, maar ik ben wel altijd met interieur, Instagram en Pinterest bezig, op zoek naar nieuwe ideeën, kleuren, trends en foto momentjes. En zo ga ik op avontuur…

Voordat ik van mijn hobby, mijn werk wilde gaan maken, heb ik ruim tien jaar in de zorg gewerkt. Dit met name in de psychiatrie. Wat een geweldige tijd is het geweest, waar ik enorm veel mooie mensen heb mogen ontmoeten die enorm veel over hebben voor hun werk in de zorg. Echter alle bezuinigingen speelden niet mee aan mijn toekomst in de zorg. Ik moest weer op zoek naar een nieuwe werkplek, als gevolg van bezuinigingen. Toen dacht ik: ik kan ook ineens het roer omgooien. Nu kan het nog. Nu ben ik nog jong! Wauw, wat een verandering zal je denken. En ja, dat is het ook zeker!!! Ik zie wel enige overeenkomsten tussen beide vormen van dienstverlening. Ik blijf met mensen werken en streef ernaar hun wensen te voltooien. Door middel van praten, evalueren en bijstellen is het vaak mogelijk iemand zijn doel te behalen. Hoe gaaf is dat, om dit samen met iemand te bereiken!

Zo heb ik voor mezelf ook enkele voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar. Ik ga mijn eigen ontwerpbureau opstarten voor interieurstyling en ontwerp, met als naam ‘Stijl & Sfeer’. Daarnaast ga ik bloggen voor eej! magazine online. Ik wil je de komende maanden meenemen in mijn proces als beginnend zelfstandig ondernemer in de ‘interieur wereld’. Ik wil vooral op dit gebied veel hotspots bekijken en daarover schrijven. Dit kan zijn: leuke winkeltjes, beurzen, trends van het seizoen, do-it-yourselfs en leuke binnenkijkers bij mensen thuis met een gaaf interieur.
Om een start te maken met het nieuwe jaar, wil ik je ook de nieuwe trend van 2017 voorstellen: ‘denim drift’.

Waarom is deze kleur door Flexa uitgekozen tot de kleur van 2017? Dit omdat de blauwgrijze kleur met bijna elke andere kleur te combineren is. Met de zwarte kleur lijkt hij wat grijzig, met een wit item erbij, komt de blauwe kleur meer tot zijn recht. Ook houten items met een robuust randje, maken van het geheel een meer industriële look. Daarnaast is het ook gaaf om decoratie in de vorm van koper en goud er bij te combineren. Kortom, de denim drift kleur is een erg mooie, warme uitstraling die met veel andere kleuren en stijlen te combineren is en waar we veel moois van voorbij gaan zien komen dit jaar. Heb jij al wat van de trendkleur 2017 in huis?


Marie-Elise
Stijl & Sfeer

BEELDMATERIAAL: FLEXA

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.