Hier is eej! #5

Hier is eej! magazine 5.
Van een tochtje over het strand met Diederik Veerman’s Pullka tot keramiek en duurzaamheid bespreken met Jennifer de Jonge, schelpen bestuderen met Hester Loeff, kinderwagens bewonderen in Vlissingen en een bezoekje brengen aan het bijzondere Paras in Cadzand. In de vijfde editie van eej! magazine komt het allemaal aan bod.

Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken ook niet. Wat dacht u van de smaakvolle bouillabaisse van Juriën Paridaen, D’r op uut in Parijs of zelf je elektrische gitaar DIY’en met Jeroen van DutchAttitude?

Op de cover van het met zwart garen ingebonden magazine staat niemand minder dan office bitch Teddy geïllustreerd door Ferdy Remijn. De kaart in het magazine is ontworpen door Wietske de Blauw van The Ink Society.

Morgen beginnen we met het distribueren van het magazine. Maar net zoals bij voorgaande edities, zal dit niet in één dag lukken. Houd onze Instagam stories in de gaten om te zien of jouw favoriete winkel het magazine heeft.

Het magazine is vanaf morgenochtend ook te koop via onze webshop maar houd er rekening mee dat doordat we bezig zijn met de distributie, we niet direct uw bestelling op de post kunnen doen.

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.