Hier is eej! #8

Vandaag is ze er dan eindelijk: eej! magazine nummer 8. De weg naar deze editie toe was met nogal wat omwegen en tegenslagen, maar het eindresultaat mag er zijn. Want we hebben weer een editie bomvol inspirerende Zeeuwen die we overal en nergens hebben gevonden.

We gaan richting Antwerpen om te kennis te maken met de Sluise jongens van Dope on Cotton, balanceren met stenen op het strand van Ritthem met Stones Up, gaan op pilgrimage naar Aardenburg, kijken kunst bij KULT in Terneuzen, dichten met Post van Duif en leren meer over duurzaamheid in Breda met de ontwerper van de Dopper namelijk Rinke van Remortel.

We zijn er heel erg trots op dat het Zeeuwse meisje van Maartje van den Noort op de cover prijkt en raakten enorm geïnspireerd door haar verhaal en atelier in Amsterdam.

Ook staan er in deze editie uiteraard weer meerdere recepten waaronder op de kaart een zalig kaasfondue recept van Fromagerie Forianne. En joh, er staat nog véél meer in (waaronder een bijzondere winactie trouwens, daar later meer over).

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.