Met Asperge of Bier

De Blend Brothers en Sander-Jan Beirens hebben bijzonder smaakvolle plannen dit voorjaar!
Zowel de gastro junkies uit eej! #1 als de home-cooking koning uit eej! #2 komen met speciale culinaire evenementen komende maanden.

[flo_one_half padding=”20px 20px 20px 20px” class=”” ]Sander-Jan Beirens gaat op het terrein bij Spitsbroek in Eede het aspergeseizoen openen met een pop-up.
Van maart tot en met juni serveert Sander-Jan een bijzonder gastronomisch menu met de asperge in de hoofdrol. Op drie van deze middagen en avonden zal Sofie Dumont aanschuiven als chef en haar visie over de asperge in het menu verwerken. (En ja, een meet & greet met Sofie zit er natuurlijk óók bij!).

 

Meer informatie zie flyer // reserveren via info@sjbcatering.nl of tel. +32 (0)477915114 // www.sjbcatering.be


[/flo_one_half] [flo_one_half_last padding=”20px 20px 20px 20px” class=”” ]De Blend Brothers gaan op 19 en 20 maart aan de slag met bier! Samen met Marckensteijn uit Groede en de Antwerpse biersommelier Dr. Beer hebben de broers een proeverij opgezet.
De proeverijen draaien om zes bieren, die ieder toegelicht worden met de deskundigheid van Dr. Beer, en zes unieke gerechten gecreëerd door de Blend Broers die perfect aansluiten op deze bieren.
Als klein ‘voorproefje’ hierbij een recept uit hun boek ‘Drinks & Bites’.

 

19 of 20 maart // reserveren via marckensteijn.com/foodbrew // 6 bieren met 6 gangen €125,- p.p.


[/flo_one_half_last]

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.