Oktober woonmaand: de trends met BMK-Interieurs

De dagen worden korter, de wolkjes komen wat vaker voor de zon en de tussenin jas wordt tevoorschijn gehaald. Tijd om thuis dicht bij de verwarming te zitten en de gezelligheid in huis te halen! Daarom is oktober de woonmaand; de maand om het binnenshuis wat aangenamer te maken!
Iedere woensdag in oktober delen we een artikel gerelateerd aan interieur en wonen.

Mode vertaalt zich niet alleen in kleding maar is ook terug te vinden in het interieur. Zo zijn er op het gebied van wonen ook trends die meegaan met de seizoenen. Heb je zelf zin in huis aan de slag te gaan maar heb je inspiratie nodig? Wij geven u 3 handige tips.

Wij gingen langs bij BMK Interieurs in de Langeviele in Middelburg en vroegen aan Monique om advies. Waar moeten we nou op letten dit najaar?

Haal de warmte in huis
Nu dat het buiten kouder is, moeten we zelf de warmte naar binnen halen. Dat kan je letterlijk doen door de verwarming een slinger te geven, maar dat kan ook in de vorm van warme kleuraccenten. Zoals oudroze kussens gecombineerd met rood-oranje kussens, cognac-kleurig leer en bruine, haast roestige tinten. Deze kleuren combineren met enorm veel andere kleuren zoals groen, wat al langere tijd een trendkleur is of mosterdgeel.

Werk met materialen en texturen
Een vervolg op het idee om de warmte in huis te halen, is door dat ook te doen door middel van bijzondere en materialen en texturen. Nou is het geen verrassing dat in het najaar de gezellige plaids tevoorschijn worden gehaald. Maar Monique vindt dat je dan ook ’s bewust voor een mooi exemplaar mag gaan. Een gekleurde wollen deken is niet alleen ontzettend warm, maar ook een eyecatcher op de bank.
Zo werkt het ook met andere texturen zoals hout, kurk en leer. Ook deze texturen kunnen (in de vorm van details) een warme en uitnodigende uitstraling bieden. Durf vooral te combineren!

 [flo_one_half padding=”20px 10px 20px 0px” class=”” ][/flo_one_half] [flo_one_half_last padding=”20px 0px 20px 10px” class=”” ] [/flo_one_half_last]

Houd het persoonlijk
Tot slot misschien wel de belangrijkste tip van Monique, namelijk dat je het ten alle tijden persoonlijk moet houden. Trends zijn leuk en handig om eens een frisse en creatieve touch aan je interieur te geven… Maar gooi niet je eigen identiteit overboord. Spullen met een mooie herinnering of bijzondere betekenis moeten absoluut niet zomaar de container in als het volgens ‘de regeltjes’ niet past of de trends volgt. Een interieur krijgt juist alleen maar meer karakter door de persoonlijke objecten die er in staan en door jouw levensstijl.

[flo_one_half padding=”20px 20px 20px 0px” class=”” ][/flo_one_half] [flo_one_half_last padding=”20px 20px 20px 20px” class=”” ]WINACTIE!
Dat allemaal gezegd hebbende helpen wij samen met BMK-Interieurs graag een handje mee om je interieur letterlijk én figuurlijk wat warmer te maken.
We mogen namelijk een heerlijk plaid van het merk Malagoon weggeven van BMK-Interieurs ter waarde van €39,95. En de kleur? Die mag jij kiezen! BMK-Interieurs heeft allerlei mooie kleuren waarvan er gegarandeerd ook eentje tussenzit die in jouw interieur past.

Wat moet je er voor doen?
1. Like BMK-Interieurs en eej! magazine op Facebook
2. Like het bericht over de winactie en comment met wat jouw favoriete plek in huis is!

Extra kans maken? Like dan ook BMK-Interieurs en eej! magazine op Instagram.

U kunt tot dinsdag 17 oktober 20.00 uur meedoen met de winactie.[/flo_one_half_last]

Meer lezen over Monique en BMK-Interieurs? Haal dan eej! #3 in huis, het mooiste accessoire voor op de salontafel of in de boekenkast.

De winactie wordt op geen enkele manier beheerd of gesponsord door Facebook en/of Instagram. De actie loopt tot dinsdag 17 oktober 20.00 uur. Alleen deelnemers die reageren én de post liken op één van de twee social media platforms maken kans op de prijs. Indien op beide platforms wordt gereageerd maak je extra kans om te winnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.