Wordt dit jouw pagina?

Een hele pagina.
Door jou in te vullen.
Ieder nummer opnieuw.

Wij hebben twee hele pagina’s schoongepoetst en zoeken nu twee Zeeuwen* die ieder een pagina willen invullen als vaste bijdrage in eej! magazine.

Voor de ene pagina zoeken we iemand die goed kan schrijven en ieder nummer opnieuw een column kan aanleveren waar men járen lang nog over na zal praten (no pressure…).

Voor de andere pagina geven we totaal carte blanche. Weet jij op originele/unieke/interessante/creatieve wijze de pagina iedere keer weer te vullen? Dan ben jij wat we zoeken.

Voor de duidelijkheid; de pagina’s hebben niks met elkaar te maken. Je hebt ieder je eigen pagina apart van elkaar in het magazine.

Stuur vóór vrijdag 14 oktober een mail naar HALLO @ EEJMAGAZINE. NL met als onderwerp “Jouw pagina”.

eejwordtditjouwpagina-fb-insta

*Geboren in Zeeland / of gewoond in de provincie voor minimaal 4 jaar

Comments

  • Bernadette

    Hallo,
    Ik ben Bernadette Schets,een echte Zeeuwse van 38 jaar.Mijn leven is niet zoals de meeste vrouwen.Ik heb 5 kinderen.3 Jaar geleden gescheiden en sinds 2 jaar samen met een hele leuke,interessante man,6 jaar jonger ook zelfs.Samen hebben we 1 kindje gekregen.We werken allebei keihard in een restaurant in Zierikzee.Hij is daar chefkok en ik werk in de bediening.Ik ben gek op hardlopen,vorige week de kustmarathon gelopen.Waar ik de tijd en kracht vandaan haal weet ik soms niet maar het lukt me dan toch.Daar krijg ik energie van,dat is dan weer gunstig voor mij kinderen en vriend(ja hoop ooit te kunnen gaan trouwen met deze leuke bijzondere man)We houden van onze mooie provincie die zoveel te bieden heeft.Eten is sowieso een zeer belangrijk onderdeel van ons leven.Waar komt het vandaan,wat kunnen we ermee doen,waar kan je het vinden hier op het eiland Schouwen bijvoorbeeld.We zorgen voor onze kinderen,maken veel lol met elkaar,werken allebei dus continu zo’n beetje en hardlopen is daar ook onderdeel van.We hebben geen oppas,opa’s en oma’s die kunnen oppassen of andere familieleden,vrienden dus we doen eigenlijk alles zelf,ook het huishouden.Door de scheiding van mijn ex heb ik veel moeten doorstaan,maar gelukkig door de hulp van mijn vriend erboven op gekomen.Doorzetten en genieten van alles wat je lief is,dat is zo belangrijk.We houden van de Zeeuwse natuur.Betrekken de kinderen er ook bij en geven ze mee wat ons blij maakt en energie geeft.Ik heb zoveel te vertellen.Graag zou ik jullie willen helpen om de pagina vol te maken met alles wat me bezig houdt.Ik ben nog net op tijd zag ik(voor 12 oktober????)

    Groeten,Bernadette Schets

Say hello to us

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.