recept: croffle

Thuiswerken biedt vaak een fijn voordeel: een zelf in te delen pauze waarin je kunt genieten van een uitgebreidere maaltijd dan een gehaaste boterham. Echter, de realiteit van deadlines en verplichtingen staat meestal niet toe dat je een uitgebreid 7-gangen diner kan bereiden. Wat je nodig hebt is een gulden middenweg, een recept dat eenvoudig genoeg is om snel te maken, maar toch voldoende smaakvol is om de eentonigheid van een doorsnee lunch te doorbreken. Daarom delen we graag wat je dan zou kunnen maken. Lekkere, doch simpele maaltijden die makkelijk thuis te bereiden zijn, zelfs tijdens de drukste werkdagen.

Deze keer gaan we meteen internationaal. Combineer een Belgische wafel met een Frans croissantje en dan maken ze in Zuid-Korea daar de Croffle van! Een oersimpel gerecht, maar daardoor de ideale basis om eindeloos mee te variëren. En, niet geheel onbelangrijk, makkelijk te maken met achteraf weinig afwas. Ideaal voor in je lunchpauze dus. Maar ze zijn ook lekker koud, dus kan je ze ook een dag van te voren maken.

Top