MENU

FAQ

Uw vragen, onze antwoorden

Hoe is het idee van eej! magazine ontstaan?Als geboren en getogen Zeeuw houdt oprichter Viorella Luciana van 'haar' provincie maar is ze het een beetje beu dat Zeeland altijd op dezelfde manier wordt uitgelicht met z'n zilte zee en mooie strandjes. Wat Zeeland zo bijzonder maakt, zijn namelijk de inwoners zelf. Die talenten, bijzondere mensen en veelbelovende ondernemers delen we graag in eej!.

Wat betekent 'eej' en hoe spreek ik het uit? 'Eej!' is een Zeeuwse uitspraak die vaak in vragende vorm achter een zin wordt geplakt, maar ook een begroeting kan zijn. 'Eej' spreek je dus niet letter voor letter uit (ee-ee-jee), maar als een lange 'ee' met een zachte en korte 'j' erachter.

Kan ik een gratis feature krijgen in het tijdschrift? Door de beperkte ruimte kiezen we heel zorgvuldig zelf uit wie wij in het tijdschrift een feature geven, daarvoor is bij eej! online wel meer ruimte. Aanbevelingen zijn altijd welkom en indien je interesse hebt om online iets bij te dragen of te laten zien mail dan naar hallo@eejmagazine.nl.

Waar kan ik eej! magazine kopen? Online kan dat via onze shop. Kijk op onze pagina met verkooppunten voor fysieke winkels. Heb je zelf een leuke winkel en wil je eej! ook in je assortiment hebben? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen naar marketing@eejmagazine.nl en te vragen naar de mogelijkheden.

Bieden jullie ook abonnementen aan? Nee, niet meer. Simpelweg omdat de kosten te hoog werden om nog een voordelig abonnementstarief aan te bieden.

Hoe kan ik mijn hart luchten bij eej!? Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Neem een kijkje op de contactpagina of stuur een berichtje via Facebook, Instagram of Twitter. Bonuspunten wanneer je iets opstuurt per postduif of -nog beter- met een uil.

Wanneer komt eej! 10 uit? Dat weten we niet. Het zijn moeilijke tijden en de productie van eej! 10 zal de moeilijkste en duurste ooit zijn. Daarom zijn we aan het uitzoeken hoe we deze editie kunnen maken, zonder kwaliteit te verliezen.

SLUIT MENU