MENU

FAQ

Uw vragen, onze antwoorden

Hoe is het idee van eej! magazine ontstaan?Als geboren en getogen Zeeuw houdt oprichter Viorella Luciana van 'haar' provincie maar is ze het een beetje beu dat Zeeland altijd op dezelfde manier wordt uitgelicht met z'n zilte zee en mooie strandjes. Wat Zeeland zo bijzonder maakt, zijn namelijk de inwoners zelf. Die talenten, bijzondere mensen en veelbelovende ondernemers delen we graag in eej!.

Wat betekent 'eej' en hoe spreek ik het uit? 'Eej!' is een Zeeuwse uitspraak die vaak in vragende vorm achter een zin wordt geplakt, maar ook een begroeting kan zijn. 'Eej' spreek je dus niet letter voor letter uit (ee-ee-jee), maar als een lange 'ee' met een zachte en korte 'j' erachter.

Hoe kan ik mijn hart luchten bij eej!? Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Neem een kijkje op de contactpagina of stuur een berichtje via Facebook, Instagram of Twitter. Bonuspunten wanneer je iets opstuurt per postduif of -nog beter- met een uil.

Wat is de toekomst van eej! ? Dat weten we niet. We hebben na lang wikken en wegen moeten besluiten om niet meer een de tweejaarlijkse publicatie uit te brengen. We willen eej! echter niet zomaar weggooien en toch proberen een vorm te vinden om door te gaan die bij ons past. Of die er is en welke dat dan is, zijn we nu aan het uitzoeken.

SLUIT MENU