MENU
SEPTEMBER IS TRADITIEGETROUW HET NIEUWE SEIZOEN IN DE MODEWERELD. ALLE ZOMERARTIKELEN WORDEN AAN DE KANT GESCHOVEN EN DE WINTERCOLLECTIES WORDEN UITGEHANGEN IN DE REKKEN. IEDERE WOENSDAG IN DE MAAND SEPTEMBER VIEREN WE DAAROM DE EIGENZINNIGE MODE UIT ONS FAVORIETE STRAATJE IN MIDDELBURG: DE SINT JANSTRAAT!

Stap vanuit de hoofdstraat de Sint Janstraat binnen en je ziet direct de vlag van de Modepoort wapperen.
In deze gezellige winkel vind je de romantische outfits, zonder dat het kitsch wordt. Stijlvolle looks met een hedendaagse toon en met oog voor kwaliteit en detail. En naar aanleiding van een bezoekje aan de winkel hebben we drie musthaves uitgekozen voor het najaar.

Zoals onze favoriete look met een thema die eigenlijk in de kledingkast van iedere modebewuste Zeeuw hoort te hangen: de nautische look. Een blauw-gestreept shirt als variant op de klassieke Bretonse streep met een korte rok van dikke stof (en dus lekker warm in het najaar!) met maillot of dikke panty is een simpele doch effectieve manier om dat thema te verwerken.

Wat ook niet mag ontbreken is een bloemetjesjurk. En dat klinkt oubollig (en heel erg voor het voorjaar), maar dat is het absoluut niet. De jurk met bloemenprint komt in zoveel soorten en maten dat er voor iedereen wel wat is. Deze van Le Pep met een zachtroze opdruk is perfect voor overdag naar het werk, maar met een paar hoge hakken erbij en een eigenzinnige tas geeft het weer een hele andere aanblik en kan je er zo mee uit ’s avonds.

En last but not least, de regenjas. We gaan natuurlijk wel de herfst tegemoet dus het is een gewoon een ‘moetje’. Maar dat betekent niet dat het ding spuuglelijk moet zijn. Neen! Maak er een statement van en word blij wanneer je de regen ziet, want dan mag je eindelijk je polkadot-regenjas weer aan! Joepie!


Fotografie: Viorella Luciana

Model: Tarena Leidelmeijer
Make up en haar: Tarena Leidelmeijer
Outfits: de Modepoort

Jurk: Le Pep
Tas: hi-di-hi
Regenjas: Danefea
Trui en rok: Funky Flavours
Tas: Urban Hippies

SLUIT MENU