MENU
SEPTEMBER IS TRADITIEGETROUW HET NIEUWE SEIZOEN IN DE MODEWERELD. ALLE ZOMERARTIKELEN WORDEN AAN DE KANT GESCHOVEN EN DE WINTERCOLLECTIES WORDEN UITGEHANGEN IN DE REKKEN. IEDERE WOENSDAG IN DE MAAND SEPTEMBER VIEREN WE DAAROM DE EIGENZINNIGE MODE UIT ONS FAVORIETE STRAATJE IN MIDDELBURG: DE SINT JANSTRAAT!

Als je naar Moois & Meer gaat op nummer 24 denk je wellicht niet meteen aan kleding. De kelims, hamamdoeken en kleden zijn waar de winkel om bekend staan. Maar de collectie is langzaam aan steeds meer aan het uitbreiden, zo waren er al heerlijke zeepjes en prachtig keukenlinnen te koop en dan is het eigenlijk niet zo gek dat er ook iets van kleding te vinden is.

De jurk van Fog Linen Work past perfect in het duurzame en eerlijke concept van Moois & Meer. Dat ontwerper Yumiko Sekine van het merk Fog Linen Work van minimalistische en eenvoudige lijnen houdt komt duidelijk naar voren in jurk Hina.
Combineer de 100% linnen jurk met een dikke maillot of een vestje in het najaar of trek een paar mooie ballerina’s aan tijdens de zomer. De heldere kobaltblauwe tint is een tijdloze kleur voor het hele jaar.


Fotografie: Viorella Luciana

Model: Tarena Leidelmeijer
Make up en haar: Tarena Ledelmeijer
Outfit: Moois & Meer
Prijs jurk ‘Hina’: €205,-

SLUIT MENU