MENU
SEPTEMBER IS TRADITIEGETROUW HET NIEUWE SEIZOEN IN DE MODEWERELD. ALLE ZOMERARTIKELEN WORDEN AAN DE KANT GESCHOVEN EN DE WINTERCOLLECTIES WORDEN UITGEHANGEN IN DE REKKEN. IEDERE WOENSDAG IN DE MAAND SEPTEMBER VIEREN WE DAAROM DE EIGENZINNIGE MODE UIT ONS FAVORIETE STRAATJE IN MIDDELBURG: DE SINT JANSTRAAT!

Je komt ogen tekort bij De Zeeuwse Jordaan op nummer 62. Zodra je binnenstapt komen de kleuren je tegemoet en kan het niet anders als dat er een big smile op je gezicht verschijnt.
Tussen de leuke hebbedingetjes, de mooie woonaccessoires en bonte verzameling spullen staat er één kledingrekje. Maar wát er allemaal aan dat kledingrek hangt…

Het is een vrolijke mix van vintage en een aantal vaste merken die je bij De Zeeuwse Jordaan kan vinden. Zo zijn alle shawls van Birds on the Run, een kleurrijk merk dat uit Nederland komt en zijn bijzondere shawls laat maken in India. Het merk past helemaal in kleurrijke wereld van de winkel. De rest wordt aangevuld met vintage. Daardoor is de collectie in de winkel iedere keer weer anders en verrassend.


Fotografie: Viorella Luciana

Model: Tarena Leidelmeijer
Make up en haar: Tarena Ledelmeijer
Outfits: De Zeeuwse Jordaan

Shawls: Birds on the Run
Vintage leren jas: Unknown
Vintage tuniek met tule: Cora Kemperman
Vintage gestreept jasje: Cora Kemperman
Vintage reversable jurkje met hoofd: Anima Pop
Vintage jas: Art Wear

SLUIT MENU