MENU

Over

ons

W

Wij zijn eej! magazine. Een tijdloos non-profit magazine gemaakt door Zeeuwen* dat twee keer per jaar verschijnt in geprinte vorm.

We delen graag mooie verhalen en imposante portfolio’s op het gebied van kunst, woord, food, design en interieur. De rode draad door het magazine heen is dat al die verhalen en mensen Zeeuws* zijn.

eej! magazine is een self-published magazine, we doen alles zelf! Van vormgeving tot het ontwikkelen van de artikelen en de distributie van de tijdschriften. Dat doen we zodat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en het verhaal persoonlijk. We willen toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd of in welke laag van de maatschappij men zit.

eej! magazine is opgezet door Viorella Luciana. Per nummer werken er ongeveer 25 mensen mee waarvan een groot deel bij ieder nummer wisselt. Zo krijgen we zo veel mogelijk Zeeuwen aan bod.

* Geboren in de provincie Zeeland of  is (langere tijd) bewoner van de provincie Zeeland (geweest)

HET EEJ! TEAM

Hoofdredacteur & creative director: Viorella Luciana
Contributing & sub editor: Karlijn de Splenter, Jos Rouw
Editor: Eva Langerak, Odile de Pooter
Fotografie en video: Viorella Luciana Photography (tenzij anders vermeld)
Kalligrafie: Koen van der Bliek
Schrijvers & makers: Roel van Sabben, Debbie van Eck, Jeroen van Woerkens, Maaike de Guytenaer, Juriën Paridaen, Rob Hubregtsen, Katinka Vinkes, Iske Geertman
Online columnisten: Sya Groosman, Chava Bulthuis, Anouk, Dolores, Rob Clarijs, R. van Casuwele, Iris Moerdijk
Podcast 'Dieleman Deelt': broeder Dieleman

SLUIT MENU