MENU

Over

ons

W

Wij zijn eej! magazine. Een halfjaarlijks tijdloos non-profit magazine gevormd en gevuld door Zeeuwen* met mooie verhalen en imposante portfolio’s op het gebied van kunst, woord, food, design en interieur.

eej! magazine is een self-published magazine, we doen alles zelf! Van vormgeving tot het ontwikkelen van de artikelen en de distributie van de tijdschriften. Dat doen we zodat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en het verhaal persoonlijk. We willen toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd of in welke laag van de maatschappij men zit.

eej! magazine is opgezet door Viorella Luciana. Per nummer werken er ongeveer 25 mensen mee waarvan een groot deel bij ieder nummer wisselt. Zo krijgen we zo veel mogelijk Zeeuwen aan bod.

In 2022 hebben we de beslissing moeten nemen om te stoppen met de halfjaarlijkse publicatie. Door verschillende factoren werd het onmogelijk om nog een magazine te produceren zoals we dat jarenlang deden. We zijn nu bezig te onderzoeken hoe we de toekomst van eej! zullen invullen.

* Geboren in de provincie Zeeland of  is (langere tijd) bewoner van de provincie Zeeland (geweest)

SLUIT MENU