MENU
Sya in Londen

Waar één deur dicht gaat

A

As soon as I close the door behind me I cry. Insanely deep heartfelt cries. My heart breaks in two, because of the long frustrating fight I just lost and because I’ve been verbally attacked in my own home, by the mum of the first girl I ever fell in love with.

Het was 3 uur ’s nachts, het sneeuwde, en het is inmiddels alweer een week geleden. Ik had het hele verhaal voor jullie uitgeschreven, tot in detail geperfectioneerd. Elke dag heb ik op het punt gestaan het op te sturen naar eej! om het online te zetten en het verdriet en de plaatsvervangende schaamte met het internet te delen.

M’n telefoon staat vol met gemene berichten,  ‘onbegrip’ is de rode draad. Niets is verstuurd, iets houdt me tegen. Waarschijnlijk dat engeltje op m’n schouder, vermomd als pap en mams wijze woorden ‘sta erboven meisje’. Als ik de berichten opnieuw lees herken ik mezelf bijna niet terug. Ik heb een groot gat gegraven en ben er vol in gedonderd, samen met een ongezonde dosis zelfmedelijden, verdriet en woede. Ik walg een beetje van mezelf, dus het is tijd voor een pas op de plaats.

Ik trek me terug en ga even offline, me focussen om het zooitje in m’n hoofd daadwerkelijk op papier te zetten. Misschien komt er zo wel dat boek.

Het was me een waar genoegen. Dankjewel aan alle lezers en dankjewel voor de lieve en leuke reacties, zowel online als in ons mooie Zeeland. Dankjewel Viorella (en team!) voor een fijn platform voor al mijn gedachten. Jullie zetten een topblad neer en hopelijk mag ik daar weer onderdeel van zijn in de toekomst.

Dankjewel lieve familie, voor jullie eindeloze begrip, jullie zijn zulke toppers. En dankjewel lieve pap en mam, voor de perfecte opvoeding en het besef dat geluk en gezondheid altijd op de eerste plaats komen. Ook al moet je daar soms net iets harder voor werken.

Ik wens iedereen een hele fijne kerst, jaarwisseling, en een gezond en gelukkig 2018. Hopelijk tot snel!

Een dikke knuffel en alle liefs uit Londen!

Reacties
IETS TE ZEGGEN?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUIT MENU